Oba predstavnika Titan Gyma postala državni prvaci!

Klupske vijesti - starije

Od 24. do 27.5.2018. u organizaciji Hrvatskog i Zagrebačkog boksačkog saveza održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore, mlađe seniore i žene. Titan Gym su zastupala dva borca – Noa Ježek u velter kategoriji mlađih seniora (69 kg) te Kristina Mikec u kategoriji mlađih seniorki (do 64 kilograma).

Oba borca zasluženo su uzela zlato u svojim kategorijama. Najprije nas je razveselila Kristina Mikec koja je u petak u polufinalu slavila sudačkom odlukom protiv suparnice iz boksačkog kluba Pitbull. Kristina je zlato osvojila u subotu pobjedom protiv Emilije Novosel iz boksačkog kluba David Koprivnica. Veoma smo ponosni i čestitamo Kristini jer znamo koliko se odricala zadnje 2 godine. Bravo Kiki!

Kristinini dojmovi:

Mogu reći da sam jako zadovoljna svojim postignućem na ovogodisnjem PH u boksu. Osvojila sam zlato i dala sam sve od sebe da to postignem. Sada slijede pripreme za nadolazeća natjecanja koja će, nadam se, biti isto ovako uspješna.

Noa Ježek je četvrti put zaredom prvak Hrvatske, ovaj put u kategoriji mlađih seniora. Noa je čak dva protivnika savladao sudačkim prekidom – najprije je pao protivnik iz BK Sesvete, a zatim u četvrfinalu boksač iz Velike Gorice. Nakon pobjede nad protivnikom iz BK Omege, u finalu je Noa svladao Aleksandra Granića iz BK Split nepodijeljenom sudačkom odlukom – 5:0!

Izjava novopečenog prvaka:

Sretan sam što sam osvojio zlato i pehar. Zadovoljan sam svojim izvedbama i sad mali odmor i ponovno dalje boksati!

Radi svog nastupa Noa je proglašen i najboljim boksačem u kategoriji mlađih seniora. Bravo Noa!

Rezultati:

Tagged