NAŠI TRENERI

Treneri u Titan Gymu fakultetski su obrazovani te imaju dugogodišnje iskustvo.

NAŠI <span>TRENERI</span>

Naši treneri

Naši treneri stoje Vam na raspolaganju za grupne ili privatne treninge, dođite i uvjerite se kako je trenirati na profesionalnoj razini.

Nikola Švalj, glavni trener

Glavni trener, Nikola Švalj, rođen je u Splitu 1985. godine. Boks počinje trenirati sa 12 godina u splitskom Boksačkom klubu ‘Marjan’. Tamo je proveo 6 godina trenirajući svakodnevno boks i kickboxing. Natjecao se u boksu i kickboxingu.
Više...

Marko Bračić, trener kickboksa

Rođen u Zagrebu 1983.godine. Aktivno se bavim kontaktnim sportom 10 godina u kojem sam sakupljao znanje i iskustvo u boksu i tajlandskom boksu.
Više...

Loreta Ivankov, trenerica boksa

Loreta Ivankov u borilačkim sportovima je od svoje 10-e godine. Bavila se taekwondoom, kickboxingom i boksom. Loreta je bila i natjecateljica i članica Hrvatske boksačke reprezentacije.
Više...
KLUPSKE
VIJESTI
Nova trenerica boksa u Titan Gymu

Klupske vijesti

Po prvi puta u povijesti kluba imamo trenericu boksa.

Natjecateljice Titan Gyma osvojile medalje

Klupske vijesti

U subotu 15.prosinca u Sutinskim vrelima održan je završni kickboxing turnir Hrvatskog kickboxing saveza - 22. "CROATIA OPEN 2018. – 1. Memorijal DAVORA JOVIĆA".

Sportska televizija napravila reportažu o Titan Gymu

Klupske vijesti

Sportska televizija (SPTV), specijalizirani sportski TV program u Hrvatskoj u vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora, napravila je reportažu o Titan Gymu.