Boks

Boks kao temelj svih kontaktnih sportova, osnovna je disciplina i u našem boksačkom klubu. Krećući od škole boksa pa sve do napredne grupe, postepeno razvijate svoje vještine. Pratimo vaš napredak kroz uvjetovane vježbe u paru, koje su stepenica prema sparingu. Sparing nije obavezan i u njemu se mogu okušati svi kojima je to želja.

Što ćeš naučiti u Boksačkom klubu Titan Gym?

  • pravilno izvoditi boksačke tehnike (udarce i obrane)
  • provjerene boksačke kombinacije
  • taktiktizirati i strateški pristupiti boksu
  • razmišljati kao boksač

Uz vrhunske trenere postepen je rast svakog boksača. Za sve one koji žele naučiti što je boks i kako boksati u sigurnom, čistom i profesionalnom okruženju Boksački klub Titan Gym pravo je mjesto za vas.

Nudimo i posebne grupe za djecu i žene. Održavamo treninge i na Zagrebačkom Velesajmu.

Nikola Švalj
Nikola Švalj, trener boksa

Najčešća pitanja

Za početnike postoji posebno prilagođena grupa gdje se polako uče osnovne kretnje i udarci. Odradi probni trening i uvjeri se da je boks za tebe!

Za početak dobra volja, sportske hlačice i majica, rezervna odjeća, boca vode i ručnik. Ukoliko se odlučiš nastaviti trenirati svu dodatnu boksačku opremu (rukavice, bandaže, gumu za zube) možeš nabaviti u klubu.

Grupe su podijeljene po dobi, spolu i razini znanja boksa, skukladno navedenom odabirete grupu.

Jutarnji termini boksa održavaju se od ponedjeljka do subote i dostupni su za sve.

Nudimo i treninge boksa za djecu, odrasle i natjecatelje na Zagrebačkom Velesajmu.

Raspored treninga možeš pogledati ovdje.

Sparing nije obavezan i ne preporučuje se za nove polaznike. Ukoliko se želite okušati, preporučujemo prve sparinge tek nakon par mjeseci redovitog treniranja. U početku se radi o uvjetovanim i mekšim sparinzima, a s vremenom o naprednijim, slobodnim sparinzima.

U naš klub je 2020. godine uvedena kontrola prolaza koja ti omogućuje da odradiš samostalan trening 7 dana u tjednu, 365 dana u godini od 5:00 do 22:00. Ovu povlasticu, koju ne naplaćujemo dodatno, ostvaruješ nakon šest mjeseci članstva i pristojnog ponašanja.

Unutar prostorija Kluba nalazi se teretana u kojoj možeš odraditi samostalan trening.

Termini treninga

Pridruži nam se!

Rezerviraj svoj trening putem kontakt forme ili pozivom na fiksni broj telefona ili mobitel (WhatsApp, Facebook, Instagram)!