O klubu

Cilj nam je naše sportaše naučiti sve o kontaktnome sportu, pravilima sportskog ponašanja i načinu razmišljanja jednog sportaša.

<span>O klubu</span>

O nama

Klub je osnovan 2011. godine od strane Nikole Švalja. Klub nudi treninge boksa, kickboksa, treninge za djecu, te kondicijske treninge. Od 9. mjeseca 2019. godine klub posluje i na lokaciji na Zagrebačkom velesajmu.

Klub je član Hrvatskog boksačkog saveza i Zagrebačkog boksačkog saveza.

       

Titan Gym

Puno ime kluba: Boksački Klub Titan Gym"
Adresa kluba: Ilica 500, 10000 Zagreb
OlB: 81253357886
IBAN: HR1923600001102214617
SWIFT: ZABAHR2X
Predsjednik kluba: Nikola Švalj
Potpredsjednik kluba: Tihomir Joskić
Tajnik kluba: Jelena Švalj


Titan Gym
Cilj nam je naše sportaše naučiti sve o kontaktnome sportu, pravilima sportskog ponašanja, načinu razmišljanja jednog sportaša i kako (ne)reagirati na provokacije i pri tome ostati dostojan zvati se sportašem.

Titan Gym nudi sljedeće:

  1. velika sportska obitelj
  2. vrhunski treneri
  3. individualni treninzi
  4. besplatni parking


Titan Gym

Cijene treninga (mjesečno):
350 kn mjesečno
djeca do 12 godina: 300 kn


Članarina vrijedi mjesec dana i plaća se prvi tjedan u mjesecu,. Svaki mjesec morate plaćati članarinu, u protivnom ste dužni ispisati se iz Kluba. Nakon 12 mjeseci ostvarujete pravo na samostalan ulazak u klub izvan radnog vremena kluba.Titan Gym

PRAVILNIK KLUBA TITAN GYM

1. Svi članovi Kluba obavezni su imati i donositi na svaki trening člansku iskaznicu, koja se izrađuje prilikom upisa.
2. Članarina vrijedi mjesec dana i plaća se prvi tjedan u mjesecu.
3. Članarinu nije moguće prenositi u sljedeći mjesec.
4. Gubitak članske iskaznice vlasnik je dužan prijaviti te napraviti novu.
5. Izrada nove iskaznice se naplaćuje 50kn.
6. Članska iskaznica TITAN GYM je interna potvrda članstva u Klubu, kojom se svaki član obavezuje da će poštivati pravila Kluba.
7. Neuredno plaćanje mjesečne članarine rezultirat će automatskim ispisom člana kluba nakon 2 mjeseca od datuma zadnje uplate.
8. Svi članovi koji podliježu sankcijama ili se ispišu iz Kluba nisu u mogućnosti ostvarit ponovni upis u vremenskom roku od minimalno 6 mjeseci.
9. U slučaju opravdanih razloga izostanka (bolest, privatne obaveze, ostali opravdani razlozi) član je dužan uplatiti 150kn svaki mjesec. Nakon evidentirane uplate član zadržava pravo korištenja usluga Kluba PONOVNIM dolaskom u bilo kojem trenutku.
10. Svaka osoba koja nije član Kluba nema pravo prisustvovati treninzima ili se koristiti prostorijama Kluba. Izuzetak su gosti kojima je dopušteno prisustvovati iz dozvolu trenera ili tajnika Kluba.
11. Gosti promatrači dužni su svojim prisustvom omogućiti normalno odvijanje treninga. U protivnom, biti će zamoljeni da napuste Klub.
12. Članovi kluba i gosti dužni su održavati čistoću u prostorijama Kluba i čuvati inventar Kluba. Svaki slučaj štete nastale uslijed nemara član će u najkraćem mogućem roku morati nadoknaditi štetu, ili će mu u protivnome biti oduzeta sva prava u Klubu kao i članstvo.
13. Članovi i gosti dužni su se pridržavati osnovnih civiliziranih pravila ponašanja, poštivajući se međusobno.
14. Članovi i sportaši koji su pod pokroviteljstvom Kluba dužni su se pridržavati plana i programa treninga, propisanog od trenera – mentora te bi trebali požrtvovno davati maksimum u radu. U protivnom gube pokroviteljstvo Kluba i postaju obični članovi.
15. Svaki ozbiljniji prijestup rješavati će se po disciplinskom postupku.

 

Pravilnik kluba možete preuzeti ovdje.