O klubu

Klub Titan Gym osnovan je 2011. godine od strane trenera boksa Nikole Švalja i nudi treninge boksa za odrasle, žene, djecu te kondicijske treninge. Od 9. mjeseca 2019. godine klub posluje i u Boksačkom centru na lokaciji Zagrebački Velesajam.

Titan Gym trenutno broji 170 članova, od čega preko 80 djece i diči se s više državnih prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji. Boksači kluba više puta su proglašavani najboljim boksačima Republike Hrvatske. Bili smo prisutni na desetak europskih i dva svjetska prvenstva, a trener Nikola Švalj bio je trener muške i izbornik ženske boksačke reprezentacije. Boksač kluba Noa Ježek osvojio je 2022. brončanu medalju na seniorskom Prvenstvu Europe.

Klub ima vrlo jasne ciljeve, prije svega promociju zdravog načina života i redovite fizičke aktivnosti za djecu uzrasta od 7 do 18 godina. Sportaše učimo pravilima sportskog ponašanja i načinu razmišljanja jednog sportaša. Veselimo se europskoj, svjetskoj ili olimpijskoj medalji i ne posustajemo od naše vizije dok je ne ostvarimo.

Članovi smo Hrvatskog boksačkog saveza i Zagrebačkog boksačkog saveza.

 

Pridruži nam se!

Rezerviraj svoj trening putem kontakt forme ili pozivom na fiksni broj telefona ili mobitel (WhatsApp, Facebook, Instagram)!