O klubu

Cilj nam je naše sportaše naučiti sve o kontaktnome sportu, pravilima sportskog ponašanja i načinu razmišljanja jednog sportaša.

<span>O klubu</span>

O nama

Klub je osnovan 2011. godine od strane Nikole Švalja. Klub nudi treninge boksa, kickboksa, treninge za djecu, te kondicijske treninge. Od 9. mjeseca 2019. godine klub posluje i na lokaciji na Zagrebačkom velesajmu.

Klub je član Hrvatskog boksačkog saveza i Zagrebačkog boksačkog saveza.

       

Titan Gym

Puno ime kluba: Boksački Klub Titan Gym"
Adresa kluba: Ilica 500, 10000 Zagreb
OlB: 81253357886
IBAN: HR1923600001102214617
Predsjednik kluba: Nikola Švalj
Potpredsjednik kluba: Tihomir Joskić
Tajnik kluba: Jelena Švalj


Titan Gym
Cilj nam je naše sportaše naučiti sve o kontaktnome sportu, pravilima sportskog ponašanja, načinu razmišljanja jednog sportaša i kako (ne)reagirati na provokacije i pri tome ostati dostojan zvati se sportašem.

Titan Gym nudi sljedeće:

  1. velika sportska obitelj
  2. vrhunski treneri
  3. individualni treninzi
  4. besplatni parking


Titan Gym

Cijene treninga (mjesečno):
2 puta tjedno: 300 kn
3 puta tjedno: 350 kn
svaki dan: 450 kn

Cijene poluprivatnog kondicijskog treninga za žene (mjesečno, do 4 osobe):
2 puta tjedno: 400 kn
3 puta tjedno: 450 kn

Članarina vrijedi mjesec dana i plaća se prvi tjedan u mjesecu,. Svaki mjesec morate plaćati članarinu, u protivnom ste dužni ispisati se iz Kluba.Titan Gym

PRAVILNIK KLUBA TITAN GYM

1. Svi članovi Kluba obavezni su imati i donositi na svaki trening člansku iskaznicu, koja se izrađuje prilikom upisa.
2. Članarina vrijedi mjesec dana i plaća se prvi tjedan u mjesecu, svaki mjesec morate plaćati članarinu u protivnom ste dužni ispisati se iz Kluba.
3. Članarinu nije moguće prenositi u sljedeći mjesec.
4. Gubitak članske iskaznice vlasnik je dužan prijaviti te napraviti novu.
5. Članska iskaznica TITAN GYM je interna potvrda članstva u Klubu, kojom se svaki član obavezuje da će poštivati pravila Kluba.

ZA NEPOŠTIVANJE OVIH PRAVILA ČLAN PLAĆA PENALE U IZNOSU OD 50KN

Svaka osoba koja nije član Kluba nema pravo prisustvovati treninzima ili se koristiti prostorijama Kluba. Izuzetak su gosti kojima je dopušteno prisustvovati uz dozvolu trenera ili tajnika Kluba.

Svaki član dužan je u dogovoru s trenerom uredno plaćati mjesečnu članarinu Kluba u protivnom se dotična osoba ne smatra aktivnim članom Kluba.

Svi članovi Kluba dužni su slušati trenera ili voditelja treninga.

Održavati samodisciplinu, omogućujući veću učinkovitost i lakšu organizaciju treninga.

Članovi sportaši koji su pod pokroviteljstvom Kluba dužni su se pridržavati plana i programa treninga, propisanog od trenera – mentora te bi trebali požrtvovno dovati maksimum u radu. U protivom gube pokroviteljstvo Kluba i postaju obični članovi.

Gosti promatrači dužni su svojim prisustvom omogućiti normalno odvijanje treninga. U protivnom, biti će zamoljeni da napuste Klub.

Članovi kluba i gosti dužni su održavati čistoću u prostorijama Kluba i čuvati inventar Kluba. Svaki slučaj štete nastale uslijed nemara član će u najkraćem mogućem roku morati nadoknaditi štetu, ili će mu u protivnome biti oduzeta sva prava u Klubu kao i članstvo.Članovi i gosti dužni su se pridržavati osnovnih civiliziranih pravila ponašanje, poštivajući se međusobno.

Svaki ozbiljniji prijestup riješavati će se po disciplinskom postupku, što može rezultirati trenutnim sankcijama ili doživotnom isključenju iz Kluba.

Pravilnik kluba možete preuzeti ovdje.