Kondicijski trening

Kondicijski trening je dugotrajan proces u kojem pojedinac unapređuje i održava vlastite motoričke sposobnosti na zavidnoj razini. Ovakav trening predstavlja odličan balans između trenažnog intenziteta i volumena i korištenja varijabilnih metoda u svrhu razvoja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti.

Kondicijski trening podređen je potrebama pojedinca. Kada govorimo o sportašu; trening će biti usmjeren prema specifičnim zahtjevima sporta. Ukoliko je riječ o rekreativcu; kondicijski trening može biti usmjeren na postizanje zadanih ciljeva pojedinca poput: postizanja željenog morfološkog statusa ili unapređenje vlastitog zdravlja.

Za postizanje zadanih novogodišnjih odluka ili zavidne forme u vlastitom sportu pridruži nam se u dvorani u Ilici. Naši magistri kineziologije će proći inicijalno testiranje motoričkih sposobnosti i pokretljivosti te će napraviti kratkoročni plan i program sukladno željama sportaša ili rekreativca.

Josip Mitrović
Josip Mitrović, magistar kineziologije

Pridruži nam se!

Rezerviraj svoj trening putem kontakt forme ili pozivom na fiksni broj telefona ili mobitel (WhatsApp, Facebook, Instagram)!