O klubu

Cilj nam je naše sportaše naučiti sve o kontaktnome sportu, pravilima sportskog ponašanja i načinu razmišljanja jednog sportaša.

<span>O klubu</span>

O nama

Klub je osnovan 2011. godine od strane Nikole Švalja i nudi treninge boksa, kickboxinga, treninge za djecu te kondicijske treninge. Od 9. mjeseca 2019. godine klub posluje i u Boksačkom centru na lokaciji Zagrebački velesajam.

Titan Gym trenutno broji 170 članova, od čega preko 80 djece i diči se sa više državnih prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji. Boksači kluba više puta su proglašavani najboljim boksačima Republike Hrvatske. Bili smo prisutni na pet europskih i dva svjetska prvenstva, a trener Nikola Švalj bio je trener muške i izbornik ženske boksačke reprezentacije.

Klub ima vrlo jasne ciljeve, prije svega promociju zdravog načina života i redovnu fizičku aktivnost za djecu uzrasta od 9 do 18 godina. Sportaše učimo pravilima sportskog ponašanja i načinu razmišljanja jednog sportaša. Veselimo se europskoj, svjetskoj ili olimpijskoj medalji i ne posustajemo od naše vizije dok je ne ostvarimo.

Članovi smo Hrvatskog boksačkog saveza i Zagrebačkog boksačkog saveza.

       

Titan Gym

Puno ime kluba: Boksački Klub Titan Gym
Adresa kluba: Ilica 500, 10000 Zagreb
OlB: 81253357886
IBAN: HR1923600001102214617
SWIFT: ZABAHR2X
Predsjednik kluba: Nikola Švalj
Potpredsjednik kluba: Tihomir Joskić
Tajnik kluba: Jelena Švalj


Titan Gym
Cilj nam je naše sportaše naučiti sve o kontaktnome sportu, pravilima sportskog ponašanja, načinu razmišljanja jednog sportaša i kako (ne)reagirati na provokacije i pri tome ostati dostojan zvati se sportašem.

Titan Gym nudi sljedeće:

  1. velika sportska obitelj
  2. vrhunski treneri
  3. individualni treninzi
  4. besplatni parking


Titan Gym

Cijene treninga (mjesečno):
350 kn mjesečno
djeca do 12 godina: 300 kn


Članarina vrijedi mjesec dana i plaća se prvi tjedan u mjesecu,. Svaki mjesec morate plaćati članarinu, u protivnom ste dužni ispisati se iz Kluba. Nakon 6 mjeseci ostvarujete pravo na samostalan ulazak u klub izvan radnog vremena kluba.Titan Gym

PRAVILNIK KLUBA TITAN GYM

1. Prilikom upisa izrađuje se članska iskaznica. Iskaznicu je član dužan imati na treningu i prisloniti na čitač pri svakom ulasku u Klub.
2. ČLANARINE I PLAĆANJE
- članarina vrijedi za tekući mjesec i plaća se prvi tjedan u mjesecu
- nije moguće pauzirati ni prenositi članarinu
- za neiskorištene treninge ne odobravamo povrat novca
- u slučaju opravdanih izostanaka član je dužan uplatiti 150kn svaki mjesec kako bi zadržao aktivno članstvo Kluba.
3. Nakon 6 mjeseci redovitog članstva ostvarujete pravo samostalnih treninga svakim radnim danom, vikendima i praznicima od 05:00-22:00.
4. Svi članovi koji podliježu sankcijama ili se ispišu iz Kluba nisu u mogućnosti ostvariti ponovni upis u vremenskom roku od 6 mjeseci.
5. Večernje grupe su raspoređene po uzrastima, spolu i predznanju te ih nije moguće kombinirati dok ste u jutarnjim terminima svi dobrodošli.
6. Sve rekvizite koje koristite tijekom treninga dužni ste nakon upotrebe vratiti na svoje mjesto, održavati čistoću u prostorijama Kluba i čuvati inventar Kluba.
Svaki slučaj štete nastale uslijed nemara član će u najkraćem mogućem roku morati nadoknaditi štetu ili će mu u protivnome biti oduzeta sva prava u Klubu kao i članstvo.
7. Članovi i gosti dužni su se pridržavati osnovnih civiliziranih pravila ponašanja, poštivajući se međusobno.
8. Svaka osoba koja nije član Kluba nema pravo prisustvovati treninzima ili se koristiti prostorijama Kluba.

BK „Titan Gym“ zadržava pravo udaljavanja člana iz prostorija kluba ukoliko se član ne pridržava Pravilnika kluba.

Svaki ozbiljniji prijestup rješavati će se po disciplinskom postupku!

 

Pravilnik kluba možete preuzeti ovdje.