Univerzalna sportska škola za djecu

Od siječnja 2022. u programe treninga za djecu uvrstili smo program posebno osmišljen za adekvatan razvoj naših mališana.

Djeca kroz igru na zanimljiv, i za njihovu dob, pedagoški i kineziološki primjeren način, uče osnovne oblike kretanja te osnovna motorička znanja brojnih sportova.

Cilj programa je stvaranje zdravih navika vježbanja u najranijoj dobi. Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju, a smisao treninga je socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali Titani stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportom.

Treninzi su osmišljeni prema psiho-motoričkim mogućnostima djece te dobi i provode se uz stručni nadzor naših fakultetski obrazovanih trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu. Sadržaji se savladavaju kroz igru i zabavu, a sigurnost djece i kvaliteta treninga su na prvom mjestu. Sukladno tome, mališane smo podijelili u dvije grupe, a satovi se odvijaju dva puta tjedno u trajanju od 45 min.

Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju stručno mišljenje za koji sport dijete ima najviše smisla.

Juraj Šarić
Juraj Šarić, magistar kineziologije

Termini treninga

Pridruži nam se!

Rezerviraj svoj trening putem kontakt forme ili pozivom na fiksni broj telefona ili mobitel (WhatsApp, Facebook, Instagram)!