Loreta Ivankov

Loreta Ivankov

Loreta Ivankov, trenerica boksa

Loreta Ivankov rođena je u Zadru 1996 godine. Boks počinje trenirati sa svojih 15 godina u zadarskom klubu Zlatna rukavica. Tamo je provela 5 godina trenirajući boks. Loreta je bila i natjecateljica i članica Hrvatske boksačke reprezentacije. Dolazi u Zagreb na studij Kineziologije te odlučuje širiti svoje iskustvo i znanje te ljubav prema sportu.

Sportsko iskustvo i školovanje

2001-2004 – Ritmika, Zadar – pod vodstvom Sanje Petrovski redovito trenira te sudjeluje u raznim nastupima
2004-2007 – Glazbena škola Blagoje Bersa – odjel za balet, ritmiku i ples – pod vodstvom Jasne Frankić Brkljačić trenirala balet i pohađala glazbenu školu te sudjeluje u raznim nastupima
2007-2008 – Taekwondo klub Zadar – redovito trenirala uz trenera Mladena Uskoka, viši zeleni pojas.
2012-2018 – Boksački klub Zlatna rukavica, Zadar – natjecala se u kickboxingu i boksu uz trenera Edija Miloševića te postala dio Hrvatske boksačke reprezentacije.
2015-2019 – Stručni studij za izobrazbu trenera, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
2018 – Titan gym sportski klub, Zagreb – započinje obuku pod vodstvom trenera Nikole Švalja
2019 – Titan gym sportski klub, Zagreb – trenerica boksa, trenira pod vodstvom Nikole Švalja

Trenerica o sebi:
Od malih nogu sam počela trenirati i baviti se raznim sportovima ali niti jedan sport me nije toliko privukao koliko boks. Želja za učenjem i prenošenjem znanja o boksu krenula je još od srednje škole te sam već tada znala što želim.  Cijeli život treniram i težim tome da radim što volim. Boks za mene nije samo fizički već psihički rad na sebi. Naučio me dosta kroz život te to znanje  i ljubav prema sportu želim dalje širiti.

Pridruži nam se!
Loreta Ivankov
Loreta Ivankov Trenerica boksa