Novi program IBAe za osposobljavanje trenera

Olimpijski boks

Međunarodni boksački savez (IBA) najavio je novi program i nove tečajeve u 2023. godini za trenere koji žele polagati i dobiti zvanje IBA trenera s jednom zvjezdicom – IBA 1-star coach.

Namjera je IBA-e da se kroz novi razvojni program do lipnja 2023. godine osposobi 1000 novih trenera sa zvanjem “IBA 1-star coach”, s mogućnošću ako se ispune zadani ciljevi, da se isti program ponovi od srpnja do prosinca 2023. godine. Tečajevi će se odvijati putem on-line platformi.

VAŽNO! Pritom je nužno napomenuti da sve prijave za edukacijske programe IBA-e, kako za IBA seminare, tako i za polaganja stručnih zvanja (za trenere, suce itd), budu isključivo preko nacionalnog saveza!

Na taj način se organizatoru daje sigurnost da osoba koja je prijavljena za edukaciju ima potporu Nacionalnog saveza kao prihvatljivi kandidat za istu te time i Nacionalni savez garantira da osoba ispunjava uvjete.

Ukoliko trebate dodatna pojašnjenja ili pomoć oko prijave, obratite se vodstvu Hrvatskog boksačkog saveza (hbs@boks-savez.hr).

Tajništvo HBS-a

U privitku je original teksta i najava razvojnog programa za certificiranje IBA trenera s jednom zvjezdicom na engleskom jeziku.