Uskoro – GLOBAL BOXING FORUM

Olimpijski boks

Globalni boksački forum održat će se od 9. do 11. prosinca 2022. u Conrad Abu Dhabi Etihad Towersu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Global Boxing Forum platforma je koja svim sudionicima međunarodnog boksačkog pokreta omogućuje otvorenu razmjenu ideja, stvaranje poznanstva te učenje iz najbolje prakse u sportskoj industriji.

Na Global Boxing Forumu gosti će imati priliku sudjelovati na seminarima, kao i majstorskim tečajevima zajedno s inspirativnim stručnjacima, svjetskim boksačkim zvijezdama i najvišim dužnosnicima vodećih međunarodnih organizacija. Forumu će prisustvovati brojni olimpijski i svjetski prvaci, ali i druge legende sporta.

Prva dva izdanja događaja, održana 2018. u Sočiju i 2019. u Ekaterinburgu, već su dokazala njegovu učinkovitost. Zbog pandemije COVID-19, treće izdanje moralo je biti odgođeno, ali će se konačno održati ove godine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, po najvišim standardima organizacije i gostoprimstva.

Boksački dionici diljem svijeta raspravljat će o olimpijskoj budućnosti sporta.

Zdravo upravljanje – osiguravanje dobrih prilika za sportaše i mjesto IBA-e na Olimpijskim igrama sveobuhvatna je tema Globalnog boksačkog foruma. Više od 250 gostiju, uključujući sportaše i trenere, menadžere i sportske stručnjake, nacionalne federacije i konfederacije, IBAe i predstavnike profesionalnog boksa dolazi u UAE na najveću komunikacijsku platformu.

‘Moramo razgovarati o izgledima boksa sa svima koji su uključeni u sport. To je glavni cilj Global Boxing Foruma, koji je platforma za otvoreni dijalog i razmjenu znanja’, naglasio je predsjednik IBA-e Umar Kremlev.

Tijekom posljednje dvije godine, IBA je prošla kroz rigorozan proces reformi koji je organizaciju doveo do toga da postane potpuno obnovljeno boksačko upravno tijelo. Najbolji neovisni stručnjaci pomogli su IBA-i da očisti svoju prošlost i osigura transparentnu sadašnjost. Načelo sportaša na prvom mjestu temelj je upravljanja IBA-e posljednje dvije godine. Kako bi to postigla, IBA je radila na nizu razvojnih programa na više kontinenata te je pojačala raspodjelu novčanih nagrada na turnirima.

Vodstvo u sportu i sportašu na prvom mjestu, razvoj boksa na pet kontinenata, IBA i profesionalna boksačka suradnja, mentalno zdravlje sportaša, e-sportovi i digitalne transformacije i kako je boks postigao rodnu ravnopravnost bit će neke od tema o kojima će se raspravljati tijekom uvodnih govora, panel sesija Globalnog boksačkog foruma i seminara.

Za registraciju pošaljite e-mail na forums@iba.sport