Novo u Titan Gymu – Univerzalna sportska škola za djecu od 5 do 9 godina

Klupske vijesti

Od siječnja 2022. u programe treninga za djecu uvrstili smo program posebno osmišljen za adekvatan razvoj naših mališana.

Djeca kroz igru na zanimljiv, i za njihovu dob, pedagoški i kineziološki primjeren način, uče osnovne oblike kretanja te osnovna motorička znanja brojnih sportova.

Cilj programa je stvaranje zdravih navika vježbanja u najranijoj dobi. Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju, a smisao treninga je socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali Titani stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportom. Treninzi su osmišljeni prema psiho-motoričkim mogućnostima djece te dobi i provode se uz stručni nadzor naših fakultetski obrazovanih trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu. Sadržaji se savladavaju kroz igru i zabavu, a sigurnost djece i kvaliteta treninga su na prvom mjestu. Sukladno tome, mališane smo podijelili u dvije grupe, a satovi se odvijaju dva puta tjedno u trajanju od 45 min.

Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju stručno mišljenje za koji sport dijete ima najviše smisla.

𝗧𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗶 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗮 𝘇𝗮 𝗱𝗷𝗲𝗰𝘂 𝗼𝗱 𝟱-𝟳𝗴.
▫️PON, PET: 16:30-17:15h
𝗼𝗱 𝟳-𝟵 𝗴.
▫️PON, PET: 17:15-18h

Rezervirati termin možeš pozivom ili putem maila ured@boks.hr.

Tagged