Titani uspješni na Prvenstvu Hrvatske

Klupske vijesti

Od 24. do 26. 9. održano je državno prvenstvo seniora U-22 i državno prvenstvo boksačica svih dobnih skupina. Natjecanje je održano u otvorenom gymu na zagrebačkom Jarunu.

Naš klub na prvenstvu je imao četiri predstavnika. Prvi je u ring ušao naš teškaš Luka Raguž i ostvarilo uvjerljivu pobjedu (5:0) protiv čvrstog Tina Partilja iz splitskog kluba Infinitus. U polufinalu se Luka susreo sa Lukom Žuljevićem iz splitskog kluba Pitbull. Podijeljenom sudačkom odlukom slavio je splitski boksač, iako smo dojma da je odluka mogla ići i na drugu stranu.

Naš drugi muški predstavnik, Noa Ježek, u kategoriji do 75 kilograma u polufinalu je lijepim tehničkim boksom savladao Josipa Lovrića iz BK Marjan. U finalu se Noa susreo sa starim suparnikom, kvalitetnim brođanskim boksačem Gabrijelom Veočićem. U čvrstom meču Gabrijel je ostvario ovaj put zasluženu pobjedu odlukom sudaca. Veočić je proglašen i najboljim tehničarom turnira.

Naša Sara Halimi postala je prvakinjom Hrvatske nakon 2 godine pauze! Sara je u kategoriji do 66 kilograma u polufinalu bila bolja od Ivane Mandarić iz splitskog Pitbulla. U finalu je našu sportašicu čekala Ana Stojanović, koju je Sara u srčanom meču uspjela pobijediti i odnijeti zlato.

Iza Sare u finalu kategorije do 70 kilograma nastupila je naša Lucija Šćrbec. U uzbudljivom meču naša Lucija je na kraju izgubila odlukom sudaca i osvojila srebro.

Mečeve možete pogledati ovdje:

Luka četvrtfinale
Sara polufinale
Noa polufinale
Luka polufinale
Noa finale
Sara finale
Lucija finale

Nakon mečeva Prvenstva održan je i izborni sparing mlađih seniora za Europsko prvenstvo u Budvi na kojem je nastupio naš Maro Obrovac.

Bravo borci!

BK Titan Gym zahvaljuje Hrvatskom boksačkom savezu i BK Gladijatoru na uspješnoj organizaciji prvenstva. Također veliko hvala svim članovima našeg kluba koji su u velikom broju došli podržati naše borce!

Tagged