Titan Gym – Više od 10 godina s vama!

Klupske vijesti

Klub Titan Gym osnovan je 2011. godine od strane trenera boksa Nikole Švalja i nudi treninge boksa za odrasle, žene, djecu te kondicijske treninge. Od 9. mjeseca 2019. godine klub posluje i u Boksačkom centru na lokaciji Zagrebački Velesajam.

Titan Gym trenutno broji 170 članova, od čega preko 80 djece i diči se s više državnih prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji. Boksači kluba više puta su proglašavani najboljim boksačima na državnim prvenstvima te drugim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Bili smo prisutni na desetak europskih i dva svjetska prvenstva, a trener Nikola Švalj bio je trener muške i izbornik ženske boksačke reprezentacije. Boksač Kluba, Noa Ježek, osvojio je 2022. brončanu medalju na seniorskom Prvenstvu Europe.

Klub ima vrlo jasne ciljeve, prije svega promociju zdravog načina života i redovnu fizičku aktivnost za djecu uzrasta od 7 do 18 godina. Sportaše učimo pravilima sportskog ponašanja i načinu razmišljanja jednog sportaša. Veselimo se europskim, svjetskim ili olimpijskim medaljama i ne posustajemo od naše vizije.

Pridružite nam se!

Rezerviraj svoj trening putem kontakt forme ili pozivom na fiksni broj telefona ili mobitel (WhatsAppFacebookInstagram)

Tagged