Noa Ježek i Nikola Švalj sa Zagrebačkim boksačima i boksačicama i trenerima na sastanku s voditeljima razvojnih programa HOO-a

Klupske vijesti

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu s voditeljima razvojnih programa HOO-a sastali su se zagrebački boksači i boksačice.

U cilju unapređenja odnosa i kompletnog okružja za sportski razvoj, HOO-a obilaze sve sportaše korisnike razvojnih programa i njihove trenere kako bi se pobliže upoznali s njihovim programima, treninzima i uvjetima u kojima rade, te izazovima s kojima se susreću u svom sportskom djelovanju.

S boksačima i boksačicama razgovarali su: Renata Šašak (voditeljica Razvojnog programa hrvatske olimpijske nade), Gordana Borko (voditeljica programa mlađih seniora) i Domagoj Šlat (voditelj programa seniora).

Razgovoru s voditeljima razvojnih programa HOO-a prisustvovali su treneri: Nikola Švalj, Yousef Hasan, Tomo Kadić, Franjo Kristić i Mario Preskar, te boksačice i boksači korisnici razvojnih olimpijskih programa:

Nikolina Ćaćić (olimpijka i doprvakinja Europe U-22), Noa Ježek (osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu U-22), te državni prvaci i reprezentativci: Deni Alagić, Lovro Pavčec i Toni Filipi. 

Korisnom sastanku prisustvovali su i glavni tajnik HBS-a Marko Marović i stručna tajnica HBS-a Nikolina Jurić. 

Tagged