2 zlata, srebro i bronca za Titane na državnom prvenstvu

Klupske vijesti

2 zlata, srebro i bronca za Titane na državnom prvenstvu za mlađe kadete i kadete u Čakovcu.

Marko Pralas je nakon pobjede u četvrtfinalu protiv Diana Kozlica iz BK Leonid i polufinalu protiv Nike Vukovića iz BK Osijek, u finalu pobijedio Jakova Jelčića iz BK Zagreb i uzeo titulu kadetskog prvaka Hrvatske do 50kg.

Ivan Boras je u finalu jednoglasnom odlukom sudaca (5:0) pobijedio Vedrana Balena, BK Predator i postao mlađe kadetski prvak Hrvatske do 44kg.

Nikolas Ivanetić je u polufinalu pobijedio Bornu Vareliju iz BK Record, a u finalu je izgubio od Ivana Čmelika iz BK Bandog te osvojio srebro u uzrastu mlađih kadeta do 42kg.

Kadet do 57kg, Nikola Obrovac osvojio je brončanu medalju nakon pobjede u četvrtfinalu protiv Mate Šarića iz BK Kutina i kontroverznog poraza u polufinalu protiv Mate Bobasa iz BK Rijeka. Suci su podijeljenom odlukom pobjedu dodijelili protivniku, no po mišljenju mnogih meč je trebao ići u korist našeg boksača.

Veliko i vrijedno iskustvo je iza naših mladih sportaša.
Hvala Hrvatskom boksačkom savezu i BK Čakovec na organizaciji i realizaciji turnira, kao i protivnicima i trenerima te sponzorima, simpatizerima i članovima Kluba.

Čestitke svim boksačima i trenerima na osvojenim odličjima!

Ivan Boras

trener Josip Mitrović i Ivan Boras

trener Josip Mitrović i Ivan Boras

Marko Pralas, Nikolas Ivanetić i Nikola Obrovac
Tagged