Zagi Kup 2022. (1.-3. srpnja)

Hrvatski boks

Ovoga ljeta na Jarun Open Gladijator Gymu otvorit će se službeno natjecanje ZAGI KUP 2022. koje će trajati od petka do nedjelje, 1. do 3. srpnja 2022. godine. Sudjelovati će moći mlađi kadeti, kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji.

ZAGI KUP 2022. bit će i kriterijsko natjecanje za međunarodna natjecanja mlađih dobnih skupina, kadeta i juniora. 

Predviđene su i novčane nagrade za najbolje klubove u ekipnoj konkurenciji!

Zbog produženog vikenda i spojenih prazničnih dana rok za prijave produžen je do srijede, 29. lipnja 2022. do 24.00 sata!

Prijave se primaju na mail: gladijator.organizacija@gmail.com

Na južnoj strani Jarunskog jezera u Zagrebu u završnoj su fazi intenzivni radovi na postavljanju borilačkog centra na otvorenom Jarun Open Gladijator Gymu.

Članovi BK Gladijatora s glavnim trenerom Tomom Kadićem neumorno i cjelodnevno rade na dotjerivanju i stavljanju u funkciju borilišta koje će biti znatno unaprijeđeno u odnosu na prošlo ljeto kada se već pokazalo kao pun pogodak i omiljeno mjesto Zagrepčana svih generacija za borilačke treninge na otvorenom.

Prošloga ljeta, kada su još bile na snazi epidemiološke mjere protiv covida, u otvorenom borilištu na Jarunu odvijala su se i brojna vrlo uspješna boksačka natjecanja – Hrvatska boksačka liga i HBL/mladi, te državna boksačka prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji.