Stižu dnevnice za trenere, izbornike i seniore/rke na velikim međunarodnim natjecanjima

Hrvatski boks

Na elektronskoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza održanoj u srijedu, 26. listopada 2022. godine donese su sljedeće odluke:

Točka 1 – Odluka o isplatama zakonski propisanih dnevnica na velikim natjecanjima (europska i svjetska prvenstva svih dobnih skupina) izbornicima i trenerima reprezentacije.

Odluka će se početi primjenjivati počev od Svjetskog prvenstva mlađih seniora u Španjolskoj (Alicante, 13.-27. studenoga 2022.)

Točka 2 – Odluka o isplatama zakonski propisanih dnevnica na velikim natjecanjima (europska i svjetska prvenstva seniora i U-22) sportašima članovima reprezentacije.

Odluka će se početi primjenjivati s prvim slijedećim europskim ili svjetskim prvenstvom navedenih dobnih skupina.

Točka 3 – Odlukom Izvršnog odbora HBS-a Nikolina Jurić, stručna tajnica HBS-a, imenuje se team menadžericom (Team Manager) nacionalnih boksačkih selekcija svih dobnih skupina i bit će uz reprezentacije na svim bitnim međunarodnim natjecanjima, poglavito europskim i svjetskim prvenstvima.

Nikolina Jurić po struci je dipl. psihologica koja je studij završila u Rimu (Italija) i točno govori engleski i talijanski jezik.

Odluka će se također početi primjenjivati od prvog sljedećeg velikog međunarodnog natjecanja – Svjetskog prvenstva za mlađe seniorke i seniore u Španjolskoj (13.-27.10.2022.).

Tagged