Sara Beram osigurala medalju na Europskom prvenstvu

Hrvatski boks

Sara Beram (27), članica BK Petar Zrinski iz Zagreba, osigurala je odličje na Europskom prvenstvu u Budvi u kategoriji do 63 kg.Sara je u četvrtfinalu uvjerljivo, jednoglasnom odlukom (5:0) pobijedila Nizozemku Chelsey Heijnen i plasirala se u polufinale.
Sara je apsolutno dominirala u sve tri runde, nametnula je svoj stil borbe i s poludistance neumoljivo i precizno pogađala Nizozemku te u prve dvije runde stekla kod svih pet sudaca nedostižnu prednost 20-18.

Sara je u četvrtfinalu uvjerljivo, jednoglasnom odlukom (5:0) pobijedila Nizozemku Chelsey Heijnen i plasirala se u polufinale.

Apsolutno je dominirala u sve tri runde, nametnula je svoj stil borbe i s poludistance neumoljivo i precizno pogađala Nizozemku te u prve dvije runde stekla kod svih pet sudaca nedostižnu prednost 20-18.

Sari je ovo najveći uspjeh u karijeri – medalja na Europskom prvenstvu!

U polufinalu, u petak, 21. listopada, Sara će se za finale boriti protiv prve favoritkinje, svjetske prvakinje Irkinje Sare Amy Broadhurst koja je prekidom u drugoj rundi pobijedila Milenu Matović iz Srbije.

Upravo na Svjetskom prvenstvu u svibnju ove godine u Turskoj Sara je ispala od svjetske prvakinje Amy Broadhurst.

Čestitke Sati Beram i treneru Peri Tadiću!

Meč možete pogledati na 59. minuti linka:

https://m.youtube.com/watch?v=mCscJCrYB6o

Tagged