Prijem za boksače u SSGZ-u

Hrvatski boks

Savez sportova grada Zagreba i njegov predsjednik Vjekoslav Šafranić organizirali su svečani prijam za sportaše zagrebačkih klubova, osvajače medalja s nedavnih velikih natjecanja. Na prijemu su uz Zrinku Ljutić (skijanje), Bornu Petanjeka (streljaštvo) i Dantea Brčića (snowboard) nazočili i osvajači odličja sa nedavno održanog boksačkog Europskog prvenstva U-22 Noa Ježek (bronca) i Nikolina Čačić (srebro).

Predsjednik Šafranić čestitao je i zahvalio sportašima i njihovim trenerima, klubovima i matičnim savezima na postizanju vrhunskih uspjeha te im uručio i prigodne medalje SSZG-a. Mladim boksačima gospodin Šafranić obećao je i podršku u daljnjem razvoju karijere:

Mi smo tu zbog vas i maksimalno ćemo vas podržavati. Sportaši su skromni, ali nemojte biti preskromni, jer dosad ste već postigli čudesne rezultate u najjačoj međunarodnoj konkurenciji, među puno moćnijim sportskim nacijama, na ponos Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj, a dužnost svih nas je omogućiti vam uvjete da budete još konkurentniji na europskoj i svjetskoj sceni i budete na vrhu gdje i spadate!

Naši trofejni boksači, Nikolina Ćaćić, Noa Ježek i trener Nikola Švalj te glavni tajnik Hrvatskog boksačkog saveza Marko Marović predsjedniku Šafraniću, veteranu borilačkih sportova, darovali su potpisane rukavice s Europskog prvenstva U-22, te spomen medalju s EP-a u Poreču.

 

Galerija fotografija

Izvor fotografija: HBS

Tagged