Predsjednik Milanović ugostio izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza

Hrvatski boks

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović ugostio je danas izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza te osvajače medalja s Europskog boksačkog seniorskog prvenstva do 22 godine. Na sastanku s Predsjednikom su uz Predsjednika HBS-a Bonu Bošnjaka i izaslanstvo HBS-a prisustvovali i zlatni Gabrijel Veočić, brončani Noa Ježek, srebrna Nikolina Čačić te njihovi treneri.

Podsjećamo da je na Prvenstvu održanom u Poreču Hrvatska nastupila s ukupno devet najboljih mladih boksača i tri boksačice u najkvalitetnijoj europskoj konkurenciji i osvajanjem tri medalje postigla najveći uspjeh u povijesti. HBS kao organizator Prvenstva primio je isključivo pohvale od svih sudionika natjecanja kao i od čelnika Svjetske boksačke federacije (IBA-e) i Europske boksačke federacije (EUBC-a).

Predsjednik Milanović, koji je inače bivši boksač-rekreativac i član zagrebačkih klubova BK Lokomotiva i BK Metalac, na dar je dobio potpisane rukavice s kojima su osvajali medalje na EP-u U-22 i spomen medalju iz Poreča.

Hrvatski boksački savez sportska je institucija s jednom od najbogatijih tradicija organiziranog bavljenja boksom u Hrvatskoj, a boks se nalazi među najuspješnijim hrvatskim sportovima s brojnim osvojenim medaljama na Europskim i Svjetskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama.

Portal boks.hr zahvaljuje Uredu predsjednika na gostoprimstvu i ukazanoj podršci našim sportašima.

Galerija fotografija

Izvor fotografija: Ured Predsjednika RH, Ana Marija Katić

Tagged