Nova imenovanja hrvatskih sportskih dužnosnika u EUBC-ovoj komisiji

Hrvatski boks

Hrvatski boks i Hrvatski boksački savez dobili su novo veliko priznanje Europske boksačke federacije.

U važne komisije EUBC-a imenovana su još dvojica naših istaknutih sportskih dužnosnika – Jurica Runtić (predsjednik Nadzornog odbora HBS-a) i dr.sci. Saša Krstulović (član Izvršnog odbora HBS-a).

Odlukom Izvršnog odbora EUBC-a (Board of Directors), Jurica Runtić imenovan je u EUBC-ovu komisiju za promociju i marketing (EUBC Communication & Marketing Committee), a dr.sci. Saša Krstulović u trenersku komisiju Europske boksačke federacije (EUBC Coach Committee).

Dr. Krstulović profesor je i na Kineziološkom fakultetu u Splitu na Katedri za borilačke sportove na kojem je ove godine, u suradnji s HBS-om, pokrenuo i stručnu izobrazbu za sve hrvatske boksačke trenere.

Bono Bošnjak, predsjednik HBS-a, u prijašnjim mandatima član Izvršnog odbora EUBC-a, imenovan je nedavno za dopredsjednika EUBC-ove Natjecateljske komisije koja odlučuje o organizaciji i domaćinstvu svih velikih europskih prvenstava i turnira.

Hrvatski boksački savez prošle je godine od EUBC-a primio i nagradu za nacionalni savez s najboljim projektima za razvoj i promociju boksa.

Čestitamo na novim imenovanjima na prestižne i odgovorne funkcije u Europskoj boksačkoj federaciji. Zasigurno još jedan veliki uspjeh za HBS i cjelokupni hrvatski boks izvan ringa.

Tagged