28. emisija “Hrvatski boks”

Hrvatski boks

Luka Plantić i vodstvo hrvatske reprezentacije otvoreno govore nakon povratka iz Erevana i novog velikog uspjeha – brončane medalje na Europskom prvenstvu u Armeniji, gdje je polufinalna kontroverzna odluka sudaca Luki uskratila zasluženo finale i borbu za zlato.

Gošća u studiju Hrvatskog boksačkog saveza je reprezentativka Sara Beram, članica BK Petar Zrinski, sportašica i trenerica, magistrica kineziologije koja je značajno napredovala otkako radi s trenerom Perom Tadićem i od koje se u budućnosti mogu očekivati veliki uspjesi.

Pogledajte reportažu s proslave prve povijesne titule Boksačkog kluba Torcide – novih prvaka Hrvatske boksačke lige.

Boksači Torcide u spektakularnoj završnici Hrvatske boksačke lige pred svojim navijačima u Splitu proslavili su prvi naslov prvaka Hrvatske. Čestitamo Torcidi koja je trofej osvojila u prvoj natjecateljskoj sezoni u konkurenciji 55 klubova. Torcidaši predvođeni trenerom Draženom Burićem bili su prvi sa čak 30 bodova više od drugoplasiranog Rovinja. 

Također, mladi boksači Broda bili su najbolji u Hrvatskoj ligi mladih. Posjetili smo ih u njihovoj bazi uz obalu Save u Slavonskom Brodu gdje se u skromnim uvjetima kale novi prvaci. Ovdje je osnivač kluba i glavni trener Pero Veočić stvorio najboljeg sportaša Grada i Županije, europskog prvaka – Gabrijela Veočića.

Cijelu emisiju možete pogledati na linku:

https://youtu.be/LvDxV97jo1M

Tagged