25. emisija Hrvatski boks

Hrvatski boks

U novoj emisiji Hrvatskog boksa, 25. po redu, u programu Sportske televizije 20. travnja 2022., gost u studiju Hrvatskog boksačkog saveza je izbornik muške reprezentacije Kristijan Hodak koji analizira učinak hrvatskih boksača u prvom dijelu sezone.

S izbornikom Hodakom u studiju HBS-a razgovara voditeljica Ana Brenčić.

Izbornik Kristijan Hodak analizira prvi dio boksačke sezone koja je u punom zamahu i učinak najboljih hrvatskih boksača, a iza nas su već četiri velika prvenstva: državno prvenstvo do 22 godine u Zadru, potom Europsko prvenstvo U-22 u Poreču, te državno prvenstvo za juniore i seniore u Zagrebu, a u tijeku je i Europsko prvenstvo za mlađe seniore u Sofiji.

U reportaži iz Zagrebačkog boksačkog centra predstavljeni su novi državni prvaci na Prvenstvu Hrvatske za seniore koji su se borili i za mjesta u reprezentaciji za naredna velika međunarodna natjecanja, a na kojem su se borili i naši najbolji boksači Gabrijel Veočić, Noa Ježek, Marko Milun, Luka Plantić, Matteo Komadina i ostali, a među svima zablistao je mladi Antonio Grabić koji je proglašen najboljim boksačem prvenstva.

Predstavljeni su i svi novi državni prvaci u juniorskoj konkurenciji na Prvenstvu Hrvatske, mlade snage hrvatskog boksa, jer juniorsko prvenstvo Hrvatske pokazalo je da s optimizmom možemo gledati u budućnost hrvatskog boksa. Dobili smo jedanaest novih državnih prvaka iz čak 10 klubova, a zablistala su neka potpuno nova imena u ringu!

Tagged